Alkmaar sport

Deelname aan activiteiten van Alkmaar Sport zorgt ervoor dat u werkt aan een gezonde leefstijl. Actief blijven met lichaam & geest en het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, dat zijn zaken waar Alkmaar Sport voor staat.

Tennis 55 plus organiseert vrij tennissen op recreatief niveau. Waar mogelijk kan bij de groepsindeling rekening gehouden worden met de speelsterkte. U kunt op verschillende dagen en tijden tennissen en individuele opgave mogelijk!

Meer over Alkmaar sport

Pesiehal ook voor

Tennisles

Als een groep meer behoefte heeft aan tennisles dan kan een groep apart lessen aanvragen tegen meerprijs. De lessen worden verzorgt door Macro van Alkmaar Tennis School.

Tennisles op de indoor tennisbaan

Tennisbaan verhuur

Heb je geen tennisles nodig, maar wil je wel gebruikmaken van onze tennisbaan op andere dagen. Bij Pesiehal kan je de tennisbanen huren voor een heel seizoen of naar eigen wens wanneer het jou uitkomt.

Een dubbelspel op de tennisbaan

Tennistoernooi organiseren

Ook kantineverhuur voor feesten en partijen zonder tennis!
Wil je een leuke avond tennissen met je vrienden/familie of met je collega’s? Je kunt de banen en kantine afhuren voor je eigen mensen. Natuurlijk is er iemand aanwezig die jullie voorziet van heerlijke hapjes en drankjes.

De gezellige kantine van onze tennisbaan

Racketbespanning

Ook voor het bespannen van je racket zijn we er voor je.
Laat eens kijken naar je racket. Ook als de snaren van je tennisracket niet stuk zijn kan het dat de spanning van de snaren is teruggelopen. Graag adviseren wij je over de bespanning mogelijkheden. Wil je een dikke of dunne snaar, een hoge of lage spanning, meer comfort of juist meer controle. Zelfs een voorkeur voor kleur is mogelijk.

Racket wordt opnieuw bespannen